Vroeger

De oude versie van de Pol Hoogwerkers website uit Hoogeveen.

Opdrachtgever

Pol Hoogwerkers

Categorie

Website

Type

Branding, E-commerce

Tijd

10 weken - 2022

website

Nu

Aangeleverd

Website

Opdrachtgever

Pol Hoogwerkers

Tijd

5 weken
‍20

Van verouderd

Naar nieuw en functioneel

In 2021 bestond Pol Hoogwerkers 25 jaar. Om dit jubileum te vieren heb ik het hoogwerker bedrijf uit Hoogeveen geholpen met het bouwen van een nieuwe website. Voor de klant was het lastig om nieuwe machines aan de website toe te voegen en te updaten.

Samen met de klant hebben we gekozen voor een nieuwe uitstraling, maar wel een die de kleuren van het bedrijf eer toe doet. De website is nu makkelijker te navigeren door het grote menu wat zich bovenaan de website weergeeft. Verder is de informatie over de machines makkelijk te vinden door de brede tabellen die makkelijk te bekijken zijn op ieder formaat.

Uit de hoogte

Naar een nieuwe hoogte

Het bedrijf gebruikte al jaren een ouder lettertype dat veel leek op die van andere concurrenten. Om de website een moderne uitstraling te geven is er gekozen voor het lettertype Poppins. Dit lettertype heeft ook een vriendelijke uitstraling om de goede service van het bedrijf te ondersteunen.

Aa
Lettertype - Poppins

Alles makkelijk te vinden

binnen enkele klikken

Door het grote aanbod machines, was het soms voor klanten lastig om te vinden wat zij nodig hebben. Van tevoren zijn alle machines in categorieën geplaatst om dit voor de klant makkelijker te maken.

Verder is er per categorie een toelichting gegeven. Deze toelichting helpt de klant beter begrijpen met wat voor machine hij/zij te maken heeft. Verder ondersteund dit de SEO voor de website voor betere zoekresultaten.

De landingspagina van de website van Pol Hoogwerkers

Op iedere plek toevoegen

in een compleet overzicht

Om de klant te helpen, heb ik een door middel van het krachtige CMS systeem van Webflow een database opgebouwd voor de verschillende soorten machines die het bedrijf in haar park heeft.

Dit was een knelpunt bij het vorige systeem waar het soms wel 15 minuten duurde om zelf een machine aan het systeem toe te voegen. Door hier op te focussen kan de klant nu binnen 2 minuten een machine toevoegen.

Klaar voor een
nieuw tijdperk online
ondernemen?

Een foto van Bram Pol, eigenaar van B Pol Design, reclamebureau uit Hoogeveen