BuurtBakker is een online platform waar mensen online producten kunnen bestellen bij een bakker in de buurt
Een screenshot van een overzicht op de website BuurtBakker gemaakt door B Pol Design

Opdrachtgever

BuurtBakker

Categorie

Merk, Platform

Type

Branding, E-commerce

Tijd

10 weken - 2022

Branding
website
Ontwikkeling

Aangeleverd

Website
Logo
Branding

Opdrachtgever

BuurtBakker

Tijd

10 weken
2022

De toekomst voor online

bestellen bij de bakker

Online bestellen bij een bakker in de buurt, wie wil dat nou niet. Ik heb dit ambitieuze bedrijf mogen helpen door een op maat gemaakt platform te bouwen waar mensen gemakkelijk kunnen bestellen bij hun favoriete bakker in de buurt, en de bestelling wordt zelfs thuis bezorgd!

In deze uitdagende casus leg ik uit welke werkzaamheden ik heb verricht voor het bedrijf en hoe zij zich klaarmaken voor een toekomst nieuwe ondernemers. Dit project bevat een website, ontwikkeling en een compleet merkimago. Bent u ook op zoek naar één van deze mogelijkheden? Neem dan contact met mij op.

Komt voor de

BuurtBakker

Voor het bedrijf was het belangrijk dat wanneer klanten op de website kwamen, dat ze vriendelijk begroet werden. Er gekozen voor Poppins omdat dit een vriendelijk en bekend lettertype is. De kleur donkerblauw is gekozen om te refereren naar oud Hollands ambacht dat terug te zien is in delfts blauw borden.

Aa
Lettertype - Poppins

Herkenbaarheid voor

klanten was erg belangrijk

Tijdens het overleg met BuurtBakker werd al gauw duidelijk dat het bedrijf de kleuren terug wilde laten komen in het logo en het wilde gebruiken als een icoon. Er is een iconisch logo ontwikkeld dat bij de Nederlandse consument in het hart en hoofd zal blijven.

Het kleinste logo van BuurtBakker gemaakt door B Pol Design uit HoogeveenHet normale logo van BuurtBakker gemaakt door B Pol Design uit HoogeveenHet logo van BuurtBakker met icoontje en naam gemaakt door B Pol Design uit HoogeveenHet grote logo van BuurtBakker gemaakt door B Pol Design

Snell bestellen

nog sneller afrekenen

Een screenshot van een overzicht op de website BuurtBakker gemaakt door B Pol Design
Een screenshot van een broodje op de website BuurtBakker gemaakt door B Pol Design
Een screenshot van de betaalpagina op de website BuurtBakker gemaakt door B Pol Design

Makkelijk te beheren via

telefoon en computer

Omdat het bedrijf met bakkerijen uit heel Nederland werkt, was het een vereiste dat bakkers ook onderweg hun bakkerij kunnen beheren. Daarom is er eerst een dashboard ontwikkeld voor bakkers op de computer en deze is later vertaald naar mobiel.

Via dit dashboard kunnen bakkers hun bestellingen zien, beheren en controleren of ze wel betaald zijn. Door de integratie met Stripe worden de klanten geleid naar een veilige betaalpagina en krijgen de bakkers binnen enkele dagen hun geld op de rekening.

Overal bestellen

Volgende dag in huis

Het was voor bakkers een probleem, dat het voor hen bij andere websites en diensten niet duidelijk was wanneer de klant de bestelling kwam ophalen of waar de bestelling bezorgd moest worden.

Voor BuurtBakker heb ik een makkelijk winkelmandje gebouwd, waar de klant aangeeft wanneer hij/zij de bestelling komt ophalen of op welk adres en welke datum de bestelling bezorgd moet worden.

Klaar voor een
nieuw tijdperk online
ondernemen?

Een foto van Bram Pol, eigenaar van B Pol Design, reclamebureau uit Hoogeveen