projecten projecten

klijnstra verhuur bv

Client
Klijnstra Verhuur B.V.
Jaar
2021
Project
Nieuwe website

Begonnen als klein bedrijf en is na 25 jaar uitgegroeid tot een sterk bedrijf die niet alleen meer hoogwerkers verhuurd.

Ik heb aan dit project gewerkt als de front-end en back-end ontwikkelaar. Gebruikers ervaring was erg belangrijk in dit proces. De nieuwe website zorgt er voor dat de bezoeker makkelijker bij het punt kan komen waar hij / zij moet zijn. Na 5 jaar de zelfde website gebruikt te hebben is er gekozen voor een compleet ander ontwerp dat meer tijdloos is. De gebruiker en de klant stonden centraal in dit proces.

Op de nieuwe website is het makkelijker voor klanten om bij het gewenste verhuurartikel te komen. Een belangrijke optie voor de nieuwe website, was dat op de mobiele versie de verhuurartikelen snel te vinden zijn. Doordat steeds meer werk via de telefoon gedaan wordt, is er voornamelijk gekeken naar het comfortabele gebruik van de mobiele versie. Ook is er gekozen voor een compleet nieuw ontwerp, om het 25 jarige jubileum te vieren van Pol Hoogwerkers B.V..

Met het vernieuwde Interface, door middel van foto's, zijn de verschillende categorie├źn goed te onderscheiden van elkaar.

Ook is de informatie over de desbetreffende machine snel terug te vinden in de tabel die bij de bijbehorende categorie staat.

Geïnteresseerd?

CONTACT

Projecten