Websites

Wees een marktleider
Online. Overal.

Blink uit van uw concurrenten met een op maat gemaakte website die gericht is op het voltooien van conversies

Schaalbaar
Razendsnel
Vindbaar

Bereik jouw klanten
Zoals je ze wilt bereiken

Miljarden gebruikers

Het internet wordt dagelijks door miljarden gebruikers benut. Bij B Pol Design zorg ik ervoor dat de juiste klant uw website bereikt. Waar ze ook zijn.

Snelle informatie

Doordat mensen op het internet zoeken naar een bepaalde behoefte, weet ik samen met u die persoon te bereiken door de juiste informatie aan te bieden.

Een goede website
biedt veel voordelen

Waarom een website door

ons het beste is

Razendsnel

Klanten hebben een hekel aan een trage website. Onze websites zijn niet alleen snel, maar worden ook snel gebouwd! Dit komt doordat wij no-code tools gebruiken om uw nieuwe website sneller dan het licht op het internet te krijgen.

Uniek Design

Zelf een website template kiezen? Dat is een fout die veel mensen maken. Het is makkelijk, maar zo lijkt uw website ook snel op die van uw buurman. Bij ons wordt iedere website speciaal naar eigen wens ontworpen dat zorgt voor een uniek design.

Schaalbaar

Het doel van veel bedrijven is groeien. Onze websites zijn gebouwd voor de kleintjes die een paar duizend bezoekers per maand hebben maar ook voor de groten met miljoenen gebruikers. Onze websites zijn gericht op ongelimiteerde digitale groei.

€199,99

Webshops

Verkoopt u producten online? Of wilt u beginnen met een online winkel? Dan helpen wij u op uw pad naar e-commerce succes. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van Shopify webshops.

Hosting & onderhoud

Wij verzorgen voor al onze klanten hosting en onderhoud van hun website. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u uw provider wilt behouden. Dan maken wij netjes afspraken met deze partij en nemen wij alle moeite uit handen.

Automatisering

Mails met de hand versturen aan de hand van een Excell Sheet is niet meer van deze tijd. Wij helpen u met automatisering zodat u al uw klanten met een aantal clicks kunt bereiken.

" B Pol Design" heeft zich aangemeld voor de nieuwsbrief!
Klant mailen

Sluit uw bedrijf aan bij

voorgaande marktleiders

Stap 1

Kennismaking & Brainstormen

Voordat we aan het project beginnen maken wij kennis met elkaar. Om het proces soepel te laten verlopen is het van ons van groot belang dat u weet met wie u te maken heeft.

Stap 2

Plattegrond

Hier brengen wij de huidige website in kaart en kijken wij samen waar de verbeterpunten liggen op de website. Wanneer er nog geen bestaande website is kijken we samen naar de mogelijkheden.

Stap 3

Ontwerpen

In deze stap worden de wensen uit het kennismakingsgesprek en de brainstorm omgezet tot een feitelijk ontwerp. In dit proces heeft u de volledige controle over het uiterlijk van uw website.

Stap 4

Ontwikkelen

In deze vierde stap wordt het ontwerp omgezet tot een werkelijke website. Kleuren worden toegepast. Internet magie wordt toegevoegd en ook hier is ruimte voor aanpassingen om de website naar uw wens te maken.

Stap 5

Lanceren

De website is klaar om op het internet te gaan en miljoenen gebruikers te ontvangen. Voordat hij gelanceerd is nemen wij samen een kijk naar de website en maak ik u wegwijs in het gebruik van uw nieuwe website.

Kijk hoe ik u kan helpen

naar online marktsucces

Wij zijn er niet alleen voor de grote jongens, maar ook voor de jonge startups, ervaren familiebedrijven en groeiende mkb bedrijven.

MKB Pakket

Geschikt: bedrijven en organisaties die snel en gemakkelijk een uitblinkende website willen hebben om hun klanten over te laten gaan tot conversie.

Levertijd: 4-6 weken

Unieke website

Op maat gemaakte website

CMS (indien nodig)

SEO opzet en uitleg

Meerdere correctie rondes

Persoonlijk contact

Razendsnelle website

Custom Website

Geschikt: bedrijven en organisaties die echt iets anders willen dan hun concurrenten. Met veel functionaliteiten en een unieke grafische vormgeving.

Levertijd: in overleg

Unieke website

Op maat gemaakte website

CMS (indien nodig)

SEO opzet en uitleg

Maatwerk functionaliteiten

Maatwerk widgets

Meerdere correctie rondes

Persoonlijk contact

Razendsnelle website

Custom webshop

Geschikt: bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een professionele webshop om online de winkel te zijn voor nieuwe en bestaande klanten.

Levertijd: in overleg

Unieke webshop

Op maat gemaakte webshop

Productbeheer

SEO opzet en uitleg

GDPR afreken flow

Kortingen & bonnen

Verzendkosten per productgroep

Magazijnbeheer

Razendsnelle website

Websites
Websites
Websites