Marketing

Zorg ervoor dat uw klant
u nooit meer vergeet

Begin gelijk goed met een uniek logo, een bijzondere huisstijl
en een bedrijf dat weet waar hij het over heeft

Betrouwbaar
Uniek
Op maat

Op maat gemaakt
zoals geen ander dat heeft

Easy Floorheating
BuurtBakker
Naturalite
AndereWending
POL MX Racing

Logo ontwerp

Een goed logo is belangrijk voor uw bedrijf. Het is het eerste waar mensen aan denken als ze uw bedrijfsnaam horen. Bij B Pol Design zorg ik ervoor dat uw logo voor altijd in de gedachten van uw klant zal blijven zitten.

Social Media

De meest logische stap voor veel bedrijven is om marketing te gaan voeren via social media door campagnes op Facebook en Instagram. Ook hier is het belangrijk dat uw foto’s aansluiten op uw bedrijf. B Pol Design helpt u gedurende dit hele proces.

Huisstijl

Het gebeurt ook vaak dat klanten in contact komen met uw bedrijf buiten het internet om. Door een huisstijl te ontwikkelen bij B Pol Design sluiten alle grafische onderdelen van uw bedrijf naadloos op elkaar aan.

Diensten

Branding &
Strategie

Het is mijn grootste belang dat uw bedrijf uniek is ten opzichte van uw concurrenten. Door samen te kijken naar uw wensen, klanten en de markt, weet ik op de juiste manier de klant te bereiken en te binden aan uw bedrijf zodat u alleen nog maar uw werkzaamheden hoeft uit te voeren.

Onderzoek

Klantinzichten & trends

Branding strategie

Hoe om te gaan met uw merk

Diensten

Social media
Marketing

Het bereiken van klanten online wordt steeds belangrijker door de toenemende technologie in de wereld. Samen met u ontwikkel ik templates die u kunt gebruiken in uw marketing proces waardoor het maken van een post veranderd van een pain naar een gain.

Aanpasbare templates

Sluit naadloos aan op uw bedrijf

Direct herkenbaar

Ondersteuning

Diensten

Logo & Huisstijl

Wanneer u kiest voor het ontwikkelen van een logo of een huisstijl bij B Pol Design, kijken wij samen naar uw bedrijf, klanten en concurrentie. Daarna maak ik een aantal schetsen en geef ik een uitgebreide presentatie over hoe u uw merk kunt gebruiken. Tijdens dit proces heeft u de volledige controle.

Op maat gemaakt logo

Bijpassende huisstijl

Nooit meer consumentenverwarring

Omvergeblazen klanten

Van begin tot eind
volledige controle

Bij het ontwerpen van uw huisstijl, logo, social media campagne of andere marketing heeft u van begin tot einde volledige zeggenschap over het ontwerp.

Ontwerp dat naadloos
op elkaar aansluit

Door de complete marketing uit handen te geven, zorg ik ervoor dat alle grafische onderdelen op elkaar aansluiten van social media, tot website tot en met visitekaartjes.

Heb volledige controle
over uw content

Bij het ontwerpen staat het eenvoudig aanpassen vooraan Uw bestanden worden aangeleverd met een bijpassend programma waaronder ook persoonlijke uitleg bij het project bij zit.

Bakker Klink
Voorburg

Kleur

BuurtBakker Blauw

Tekst

Plaats

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zie hoe ik u kan helpen

met het groeien van uw bedrijf

Wij zijn er niet alleen voor de grote jongens, maar ook voor de jonge startups, ervaren familiebedrijven en groeiende mkb bedrijven.

Logo & Huisstijl

Geschikt: bedrijven en organisaties die met een laagdrempelige investering een goede basis willen hebben voor hun nieuwe bedrijf en/of merk.

Levertijd: 1 week

Uniek logo

Bijpassende bedrijfskleuren

3 schetsen

Correctie rondes: variabel

Persoonlijk contact

Betrouwbare uitstraling

Social Media

Geschikt: bedrijven en organisaties die willen starten met social media campagnes en snel hoge kwaliteit content willen plaatsen.

Levertijd: in overleg

Bijpassende uitstraling

Templates: variabel

Meerdere correctie rondes

Persoonlijk contact

Eenvoudig aan te passen

Eenvoudig te exporteren

Branding & Strategie

Geschikt: bedrijven en organisaties die hun merk professioneel willen opzetten om een unieke marktpositie op te bouwen en klantenbinding te vergroten.

Levertijd: in overleg

Uniek logo

Bijpassende huisstijl

Klantonderzoek & klantprofiel

Social Media Templates

Meerdere schetsen

Meerdere correctie rondes

Merktoepassingen

Persoonlijk contact

Marketing
Marketing
Marketing